kif1

 

Nike/Club 5 službeni partner Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Nike je definitivno jedan od najpoznatijih sportskih brendova u svijetu dok se Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu nametnuo kao regionalni lider u području kineziološke edukacije te sportskih znanosti.

Čovjek se s pokretom susreće u prvoj sekundi svog života i prestaje zadnjim udisajem. To je biološka potreba koja je u današnjoj civilizaciji prerasla u bavljenje tjelesnom aktivnošću da bi imali zdraviji, zadovoljniji, kvalitetniji i u konačnici dugovječniji život.
Bez adekvatne odjeće i obuće odnosno opreme te poznavanja kinezioloških zakonitosti moguće je ugroziti sve benefite koje tjelesna aktivnost pruža u svakom pogledu. Važno je prepoznati potrebe svakog uzrasta uključen u takav program te ga usmjeriti na kvalitetan način. Nike u suradnji s Klubom5 ,te Kineziološki fakultet, svaki na svoj način, omogućava kvalitetno bavljenje sportom, sportskom rekreacijom, kineziterapijom i svim ostalim segmentima kineziologije.

Cilj ovakve suradnje je osmisliti i provesti zajedničke projekte koji će doprinijeti razvoju i poboljšanju kvalitete tjelesne aktivnosti u svim segmentima u Republici Hrvatskoj.

Pogledajte KIF mušku kolekciju.
Pogledajte KIF žensku kolekciju.